24 augusti 2006

Göteborgs-Posten

Ett mått på hur bra en tidning är är hur lång tid det tar att läsa den. Om det är många intressanta artiklar läser man dem och således tar det längre tid. Aftonbladet (med undantag för sportbilagan) och Expressen läser jag på några minuter och föga förvånande är det inte några höjdartidningar.

Hemma prenumerar jag på DN. Som göteborgare borde jag kanske ha GP hemma men den är helt enkelt inte lika bra. Det är naturligtvis en subjektiv uppfattning men det är min uppfattning och den är det som avgör vilken tidning jag ska lägga hundralappar på för att få hem.

Ovanstående bild är en skärmdump från GP:s startsida klockan 11.04 idag. Det ska mycket till för att övertyga mig om att byta tidning hemma.

Detta inlägg är pingat på Intressant.se.

Andra bloggar om Media Göteborgs-Posten Göteborgsposten

1 kommentarer:

Klockan fredag, 25 augusti, 2006 , Blogger Lage Rahm sa...

Det är faktiskt väldigt irriterande att GP är så dålig. Jag prenumererar också på DN hemma. (Vilket innebär att jag är tvungen att läsa GP på jobbet.)

Om bara tidningen hade seriösare (och mer omfattande) utlandsrapportering, en bättre bevakning av göteborgspolitiken (okej, DNs är inte bättre men innehåller iaf inte alla fel som GPs gör), en ledare som är liberal på riktigt istället för de neokonservativa tirader den hasplar ur sig, om rikspolitiken granskades kontinuerligt och mer korrekt kritiskt (dvs varken mer negativt eller positivt utan mer djuplodande och undersökande) och om kultursidorna kunde ha en mer levande idédebatt på en intellektuell nivå, så skulle jag genast säga upp min prenumeration på DN och gå över till GP.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida