07 september 2006

Arne lämnar

Blåvitts tränare Arne Erlandsen har sagt upp sig/fått sparken. Äntligen!

Under Arnes tid i Blåvitt har han "vunnit" ett silver i både Allsvenskan och i Royal League. Spelet har varierat mellan ganska bra och helt förbannat satans sjukt dåligt.

I mitten av plan finns det en lång linje med en cirkel i mitten. De kallas för mittlinjen och mittcirkeln och området runt omkring dessa kallas för mittfältet. Arne har följt två regler gällande denna del av plan:
  1. Bollen får inte studsa, rulla eller föras fram av en spelare på mittfältet.
  2. Mittfältet ska lämnas i fred så att planuthyraren ska kunna hyra ut denna del av planen till annan verksamhet såsom knattefotbollsmatcher eller uppvisningar av Göta Lejon. Detta ger tillfälle till välbehövliga extrainkomster till GotEvent som äger Gamla Ullevi.
Problemet med dessa regler är att de inte finns men Arne verkar ha trott det. Under hans tid i klubben har vi plågats med ständiga långbollar från backlinjen upp till anfallarna som är tänkta att "kriga" om bollen. "Kriga" är i detta fall en positiv omskrivning för "kämpa och spring utav bara hel-*¤#^-te utan någon som helst teknik, stil eller finess". Det minsta man kan säga är att det inte har vart så underhållande.

Det kan bara bli bättre.


Detta inlägg är pingat på Intressant.se.

Andra bloggar om

2 kommentarer:

Klockan torsdag, 07 september, 2006 , Blogger Frankie sa...

Ja det är många som inte gråter över att arne lämnar...

 
Klockan torsdag, 07 september, 2006 , Anonymous Anonym sa...

Det är bättre å vinna än å förlora snyggt. Åandrasidan, skall man ändå förlora så är det lika bra å göra det snyggt?
Märklig historie det här.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida