05 november 2006

Grattis elfsborg!

Allsvenskan 2006 är över och elfsborg vann. Det är bara att gratulera, jag har sett två av elfsborgs matcher och det är utan tvekan så att Allsvenskan har fått värdiga vinnare i år också. Snabb anfallsfotboll med ett bra passningsspel gjorde dem till vinnare.

På andra plats kom aik. Jag har sett dem spela tre gånger i år och det är tyvärr bara att konstatera att de också förtjänar att komma så högt upp i serien. Dulee Johnson är en mycket bra spelare och frågan är hur länge aik får behålla honom.

Vad gäller IFK Göteborg så är jag glad att det inte går att vinna Allsvenskan genom att nästan bara skjuta långbollar. Skärpning till nästa år!!!


Detta inlägg är pingat på Intressant.se.

Andra bloggar om

1 kommentarer:

Klockan måndag, 13 november, 2006 , Blogger Joanna sa...

Jag skulle kunna berätta något kul om Dulee Johnson! Jag skrev en artikel om honom för många år sedan när jag skrev för Graffiti på GP. Då besökte vi honom och några andra grabbar som stannat kvar efter Gothia Cup. De bodde typ 15 grabbar i ett hus hos nån familj (kommer inte ihåg var, typ i skogen i Härryda eller nåt) där pappan var tränare i ett lag som jag inte heller kom ihåg vilket det var.
Då väntade de på uppehållstilsstånd, och så är några år senare är det många från den artikeln som lyckats här i Sverige.

Jag har jättesvårt för det här med "de" och "dem". Jasmine B lärde mig dock ett trick när vi gick på gymnasiet som man kan använda sig av om man inte vill tänka på en massa grammatiska regler.
"De" heter det när man kan ersätta ordet med "han" och "dem" när man kan ersätta med "honom".

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida