11 juli 2007

Åh så korkat!

Sven-Göran Eriksson har blivit tränare i manchester city och hans lag ska spela träningsmatch mot öis ... kanske. De har tänkt spela matchen på Påskbergsvallen i Halland ... kanske. Det är ett utmärkt tillfälle för Halland att marknadsföra sig i Storbritannien men faktiskt också i Sverige där halläningarna kan rida lite på evenemangsvågen från Göteborg.

Det finns bara ett problem. Och det är ett stor problem, Hallands fotbollförbund. DN rapporterar att de vill stoppa matchen. De hänvisar till en regel som säger att man måste söka tillstånd för sådana matcher en månad i förväg. Det har inte gjorts och därför ska matchen stoppas.

Det är otroligt korkat. Halland har chansen att få pressklipp i en av Storbritanniens största städer men de tar den inte på grund av en paragraf.

Uppdaterat 13:49

Media rapporterar att Björn Andersson på Hallands fotbollförbund har ändrat sig. Matchen kommer att spelas men Björn Andersson säger att han tycker att ärendet är dåligt hanterat. Den som har hanterat det dåligt är Björn Andersson. Att låta stelhet och paragrafrytteri leda en folkrörelse är aldrig bra.

Bloggar om och annat Intressant

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida